Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
- 1 conserve de tomates concassées, (d’env. 400 g)
- 200 g de crème entière
- 100 g d'eau
- 10 g de farine
- 1 cube cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 450 g de quenelles de viande hachée
- 300 g de carottes, pelées, émincées à la mandoline (3 mm)
- 300 g de petits pois surgelés, décongelés
- 8 vol-au-vent (env. 280 g)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4175 kJ / 1001 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 75 g
In Collections
Alternative recipes
Macaronis du chalet
45 min
Vol-au-vent aux quenelles
30 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Sauce hollandaise
15 Min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Trenette au pesto
45 min
Pennette safran et crevettes
30 min
Tarte flambée vaudoise
1 godz. 30 min
Soufflé au chocolat
40 min
Gratin de cornettes
50 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 min
Macaronis à la montagnarde
30 min