Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti
- 350 g di zucchine a rondelle
- sale
- 5 fette di formaggio Asiago
- 200 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1271.9 kJ / 304 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Carbohydrates
- 25.3 g
- Fat
- 17.1 g
- Saturated Fat
- 9.8 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 743.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Crêpes alle zucchine
1 Std. 15 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata tricolore
1h 20min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Torta salata pasquale
2h
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min