Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucchine a tocchetti (1 cm)
- 50 g di fiori di zucchina a listarelle
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 3 uova
- 100 g di panna acida (crème fraîche)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1228.3 kJ / 293.6 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 14.1 g
- Fat
- 23.1 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Crostata salata di spinaci
1h
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15min
Torta di asparagi
1h 10 min
Torta salata lucana
1h 10 min
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Torta salata di bietole
1h