Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Quiche
- 440 g di farina tipo 00
- 280 g di burro freddo a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 2 tuorli
- 100 g di acqua
Ripieno
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di cipolla a pezzi
- 600 g di patate novelle cotte e a fette (1 cm)
- 8 uova
- 200 g di latte
- 2 cucchiaini di sale
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1083.2 kJ / 258.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 21.3 g
- Fat
- 16.3 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Peperoni alla piemontese
55 min
Torta salata agli spinaci
1h 30 min
Torta salata tricolore
1h 20 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Torta di pane salata
55 min
Gratin di patate
50 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Torta salata con bucce di patate
2h 30 min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Torta di riso salata
2 godz. 10 min