Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Sonnenblumenöl (siehe Tipp)
- 1 Ei (siehe Tipp)
- 1 TL Zitronensaft
- 10 g Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 30 g Ajvar, mild (siehe Tipp)
- ¼ TL Sambal Oelek
- ½ TL Curry
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Aioli, klassisch
10 Min
Orientalische Grillbutter
8 godz. 15 min
Safran-Aioli
40 Min
Sauce Béarnaise
20 Min
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 Min
Pesto mit Basilikum
5 min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 Min
Frische Artischocken
55 Min