Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g Butter
- 10 g Mehl
- 120 g Milch
- 65 g Crème fraîche
- 30 g Estragonsenf
- 10 g Balsamico, hell
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Honig
- 1700 g Wasser und etwas mehr zum Abschrecken
- 4 Eier, sehr frisch
- 200 g Speckwürfel
- 120 g Feldsalat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 49 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Spargel-Bohnen-Salat mit Ei
40 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1h 30 min
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1h
Frische Artischocken
55 min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1 Std. 10 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 Min