Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g Butter
- 10 g Mehl
- 120 g Milch
- 65 g Crème fraîche
- 30 g Estragonsenf
- 10 g Balsamico, hell
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Honig
- 1700 g Wasser und etwas mehr zum Abschrecken
- 4 Eier, sehr frisch
- 200 g Speckwürfel
- 120 g Feldsalat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 49 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Pochierte Eier
30 Min
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1 Std.
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10 Min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 Std. 30 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min