Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2000 g di latte intero
- 1000 g di panna (30-40% di grassi)
- 360 - 400 g di riso a chicco tondo
- 200 g di zucchero
- 8 - 12 pezzi di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 2 stecche di cannella
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 869 kJ / 208 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 0.6 g
Alternative recipes
Dorayaki con crema di fagioli azuki
13h
Polpettone del Ringraziamento
1 Std. 30 Min
Torta girelle al cioccolato
2 Std. 30 Min
Cupcake ragnatela
1 Std. 30 Min
Crema di riso
55min
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 min
Macarons alla fragola
2 Std. 30 Min
Torta di semola all'acqua di rose (Namoura)
1h
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50 min
Danish layer cake
4h
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1h
Semolino dolce al latte e miele
30 min