Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de cassonade
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 190 g de farine
- 1 citron jaune non traité
- 130 g de beurre demi-sel, coupé en dés de 2 cm (dont 10 g pour le moule)
- 1 œuf, de petite taille
- 300 g de mûres
- 2 c. à café de fécule de maïs
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1354 kJ / 325 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min
Crumble aux pommes et fruits rouges
45 Min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3h 40min
Crumbcake framboise-chocolat
1 Std.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40min
Compote rhubarbe fraise
35min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1 Std. 15 Min
Carrés tendres fraise-rhubarbe
4 Std.
Crème brûlée à la compote de nectarine
2 Std. 20 Min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 Std. 30 Min