Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 oignon, de grande taille, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 6 tomates, de grande taille, mûres, mais fermes
- du sel
- 50 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 200 - 300 g de restes de viande cuite, coupés en morceaux
- 250 g de chair à saucisse
- 1 œuf
- 3 c. à soupe de persil frais, haché
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1234 kJ / 197 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Quiche lorraine
1 Std. 45 Min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 Std.
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Ratatouille provençale
1 Std.
Ratatouille
40min
Poulet basquaise
50min
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1 Std. 50 Min
Parmentier de canard aux oignons
50min
Tarte au poireau et lardons
2 godz. 5 min
Courgettes farcies
45min
Endives au jambon
1 Std. 15 Min