Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'huile de tournesol, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 œufs
- 125 g de lait
- 100 g de chorizo, coupé en brunoise (5 mm)
- 150 g de courgette, coupée en brunoise (5 mm)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 899.2 kJ / 214.9 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 15.5 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 276.8 mg
Alternative recipes
Madeleines au chorizo, courgette et poivron rouge
45 min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Minicakes chorizo-feta
35 min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min.
Cake jambon et boursin
50 min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1h 15min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 min
Gougères au curry
1h
Cannelés au jambon
13 Std.