Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gamberi crudi sgusciati, privati del filo intestinale
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 15 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 816 kJ / 195 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Carbohydrates
- 12.2 g
- Fat
- 10.6 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Tartine tonno e ceci
30min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Pesce persico ai carciofi
30min
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1sa 10 dk
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Salmone glassato miele e senape
30min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Salmone con crudo di pomodori
35min