Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 tomate cœur-de-bœuf, de belle taille
- 1 courgette ronde
- 1 poivron rouge
- 1 poivron jaune
- 1 oignon rouge, de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'origan frais (½ bouquet)
- 150 g de veau, coupé en morceaux de 3 cm
- 150 g de viande de bœuf, coupée en mo
- 200 g de feta, en cubes
- 100 g de raisins blonds
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pecorino, fraîchement râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Cannelloni de courgette bolognaise
1 Std. 20 Min
Aubergines farcies
1h 15min
Quiche aux légumes du soleil et feta
1hod. 30min
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1h 50min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Tarte aux courgettes et au pesto
1 godz. 35 min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 Std. 20 Min
Moussaka
1h 40min
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55 Min
Ratatouille provençale
1hod.
Légumes farcis au bœuf
1h 15min
Aubergine farcie
1 godz. 5 min