Compatible versions
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 500 g acqua
- 125 g di fagiolini verdi freschi
- 200 g di asparagi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di mirtilli rossi disidratati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 762.5 kJ / 182.3 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 10.1 g
- Fat
- 14.3 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 302 mg
In Collections
Alternative recipes
Insalatona con asparagi al Varoma
45min
Spinaci al burro
30min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Patate lesse
40min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Contorno di spinaci
25 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Fagiolini insaporiti
25 min