Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Weißwein
- 400 g Fischfond
- 100 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 30 g Speisestärke
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10 Std.
Dijon-Senfsauce
15 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 dk
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 dk
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45 Min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 Min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 dk
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1 godz. 45 min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 dk