Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Portion Safran (0,1 g)
- 2 EL Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in kleinen Stückchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Sauce Béarnaise
40 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 min
Bouillabaisse
1h
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min