Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 1 bouquet de basilic frais, effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour les moules
- 2 œufs
- 170 g de lait
- du poivre moulu
- sel
- 250 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
- 40 g de pignons de pin (réserver 1 c. à soupe)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 11 g
Alternative recipes
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Biscuits au comté
1h
Madeleines jambon-comté
1h 35 min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 min
Minicakes chorizo-feta
35min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Cake caprese aux tomates confites
1h 30 min
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50 min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 min