Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2075 kJ / 497 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Lapin à la moutarde
1h
Bœuf bourguignon
2h 30 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau
1h 15min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Pot-au-feu
1h 40 min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Veau Marengo
55min
Bœuf carottes
2h
Lapin à la provençale
1h