Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées, et 2 pincées pour la finition
- 70 g de beurre
- 45 g d'huile d'olive
- 1 œuf
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 388.3 kJ / 92.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 6.6 g
- Fat
- 6.3 g
- Saturated Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 121.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Sablés au parmesan
1hod.
Sablés parmesan, olives et romarin
1hod.
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min
Biscuits au comté
1hod.
Tartinade de tomates séchées
10 min
Sablés au pesto et au parmesan
35 min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1 Std. 20 Min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Tartinade de petits pois aux amandes
20 min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 min
Tartinade de courgette
4h