Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di latte intero
- 40 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero
- 5 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini
or 1 bustina di vaniglia in polvere, i semini - 1 pizzico di sale
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 5531.2 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Carbohydrates
- 88.3 g
- Fat
- 101.2 g
- Saturated Fat
- 61.4 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 239 mg
In Collections
Alternative recipes
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Pasta biscotto
1h
Crema mousseline
1h
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 menit
Bignè con crema pasticcera
3h