Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 225 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 40 g di limoncello
- 60 g di vermouth, secco
- 20 g di burro morbido, a pezzi
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 16 g di lievito in polvere per dolci
-
500
g di strutto
or 500 g di olio di arachidi - zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 690 kJ / 164 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 18.9 g
- Fat
- 8.1 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelle di Carnevale
4u. 5min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Chiacchiere
1h 35min
Maritozzi
11 godz.
Castagnole
1 Std. 20 Min
Pasta frolla
1h 10min
Castagnole ripiene
14 godz.
Maritozzo romano
11 godz.