Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 225 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 40 g di limoncello
- 60 g di vermouth, secco
- 20 g di burro morbido, a pezzi
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 16 g di lievito in polvere per dolci
-
500
g di strutto
or 500 g di olio di arachidi - zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 690 kJ / 164 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 18.9 g
- Fat
- 8.1 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Tronchetto al tiramisù
4 godz.
Bignè con crema pasticcera
3h
Rotolo al caffe e nocciola
2 godz. 30 min
Chiacchiere allo yogurt
1 godz. 5 min
Graffe di Carnevale
4 godz.
Castagnole ripiene
14h
Castagnole
1 godz. 20 min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Ciambelle di Carnevale
4 godz. 5 min
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Bomboloni croccanti con crema
5 godz. 30 min
Torta mimosa
1 godz. 5 min