![Maritozzi Maritozzi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1ffb080f-3f14-492c-9a45-94aaaeff8cd8/Derivates/204364aa-f99c-4379-8012-6f241ec242a0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pre-impasto
- 100 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
Impasto
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di zucchero
- 100 g di uova (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 170 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 arancia, la scorza grattugiata finemente
- 400 - 430 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 60 g di uova
- 460 g di panna (35% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 39.1 g
- Fat
- 18.5 g
- Saturated Fat
- 8.2 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 39.5 mg
Alternative recipes
Torta mimosa
1ч. 5 мин.
Torta cuore soffice panna e caffè
4 godz. 30 min
Colomba
9 Std.
Castagnole (Cecamarini)
1ч. 5 мин.
Maritozzo romano
11h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Graffe di Carnevale
4 godz.
Pandoro TM6
15h 15min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.
Buns (panini classici per hamburger)
4 Std. 35 Min
Pizzette rosse
4 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24ч.