![Moules marinées à l'espagnole Moules marinées à l'espagnole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8CC68FF4-0EEC-498C-AD30-87A09F081D02/Derivates/10efb88d-bc8c-4c7e-8292-17b1f50b7dd4.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées (ou 2 l), type grosses moules d'Espagne
- 500 g d'eau
- 4 gousses d'ail
-
1 - 2
piments oiseaux séchés (voir "Conseil(s)")
or 1 c. à café de piment séché en flocons - 100 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 19 g
Alternative recipes
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Pot-au-feu madrilène
2h 20 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 Min
Moules à l'espagnole
50 Min
Moules à la basquaise
55 Min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
Blinis et tapenade au maquereau
50 Min
Mouclade
1 Std.
Moules à l'escabèche
24sa
Bulots au court-bouillon
2h
Moules marinières
30 Min