![Spaghetti alla vesuviana Spaghetti alla vesuviana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65C1B50A-9AB0-45A0-86EF-A3A0514767F0/Derivates/e5898017-704c-49ac-94f2-ad65668b40ff.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 360 g di spaghetti
- 60 g di olive nere denocciolate o verdi
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di origano secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1089.5 kJ / 258 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 32.8 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 1.6 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 603.8 mg
Alternative recipes
Vermicelli di scammaro
30 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Pasta risottata tonno e olive
35min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min