Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1400 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 10 gherigli di noci
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Carbohydrates
- 5.5 g
- Fat
- 27.4 g
- Fibre
- 2.3 g
Alternative recipes
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Alici marinate sottovuoto
2h 30min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 godz.
Albicocche sottovuoto con crema inglese
2h 30min
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Calamari Sottovuoto
50 min
Contorno di melanzane sottovuoto
40 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min