Compatible versions
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 300 g di lonza di maiale (in 3 fette)
- 50 g di burro (in 3 pezzi)
- 3 rametti di timo fresco, interi
- 10 g di salsa di soia
- 100 g di radicchio rosso tardivo, in 3 pezzi per il lungo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Carbohydrates
- 2.2 g
- Fat
- 31.5 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Asparagi sottovuoto
50min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min