Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 60.4 g
- Fat
- 24.6 g
- Saturated Fat
- 15 g
- Fibre
- 5.4 g
- Sodium
- 15 mg
In Collections
Alternative recipes
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1j 20 menit
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2j 30 menit
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Patate Sottovuoto
2j
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1j 30 menit
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Pancia di maiale con composta di mele
8 godz. 30 min
Asparagi sottovuoto
50 menit
Carote sottovuoto timo e feta
1j
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3sa
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2j
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min