Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 160 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 350 g Mehl
- 10 g Öl
- ¾ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 300 g Frischkäse
- 80 g Milch
- 50 g Basilikum-Pesto
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Tomaten, in Würfeln (1 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3159 kJ / 755 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 90 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 6.2 g
Alternative recipes
Kirschpfannkuchen vom Backblech
40 Min
Käsekartoffeln vom Backblech
1 godz. 20 min
Spaghettipizza
55min
Brotpfannkuchen
20 Min
Spaghettinester
1h 5min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 godz. 10 min
Paprika-Pizza
1 godz. 55 min
4-Käse-Pizza
3 godz. 50 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Nudelpizza
1 godz. 10 min
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40 Min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min