Compatible versions
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 750 g Milch
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- 1 TL Salz
- 250 g Polenta-Grieß
- 1 Ei
- 50 g Butter
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 1522 kJ / 362 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 2.1 g
Alternative recipes
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Polenta
30 min
Kürbisspätzle (Österreich)
1 godz.
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1h 15min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Polentasticks
1ч. 20 мин.
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 godz. 10 min
Cremige Polenta
45 min
Polenta-Taler
1 godz. 10 min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 min
Polenta mit Spinat und Käse
1 godz.
Gebratene Polenta mit Letscho
55 min