Compatible versions
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g grüne Paprika, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g natives Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten à 800 g (oder 2 Dosen à 400 g)
-
2
getrocknete Pflaumen, entsteint
or 30 g Honig - 1 gestr. EL Salz
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 3.8 g
Alternative recipes
Gebratene Polenta mit Letscho
55 Min
Sterzwurst (Polentarolle)
8小时 45 分钟
Polenta mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Polenta
30 Min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 Min
Pikante Sterzschnitten
55 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Gratiniertes Karfiolpüree
1 Std. 5 Min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1 Std. 15 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 Min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 Min