Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g Mehl
- 120 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Eier
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 400 g Kräuterseitlinge, davon 250 g in kleinen Stücken (1 cm)
- 200 g Crème fraîche
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Prisen Muskat
- ½ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1483 kJ / 355 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Maronistrudel mit Schwammerln und Nüssen
50 menit
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1j 30 menit
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1j
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1j 30 menit
Paprika-Oliven-Tortilla
1j 20 menit
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1j
Bunte Paradeiser-Quiche
1j 30 menit
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1j 30 menit
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10 min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Lachs-Spinat-Quiche
1h 10 min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min