Compatible versions
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 500 g Erdäpfel, in Stücken (3-4 cm)
- 600 g Brokkoliröschen
- 460 g Milch
- 30 g Maisstärke
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
or ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Muskat, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1753 kJ / 418 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 25 g
- Saturated Fat
- 15 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 903 mg
In Collections
Alternative recipes
Tomatencremesuppe (XXL)
40 Min
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1 Std.
Erdäpfel-Kürbis-Gratin
1 Std.
Blüten-Küchlein
1 Std. 10 Min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 Min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50 Min
Spaghetti Carbonara
25min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 Min
Gemüse-Kichererbsen-Eintopf (XXL)
50 Min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40 Min
Gemüsereis
40 Min