Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 550 g di farina tipo 0
- 135 g di burro freddo a tocchetti
- 135 g di strutto
- 1 pizzico di sale
- 160 g di acqua fredda
Ripieno
- 140 g di cipolle in quarti
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di rape a tocchetti (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di burro a tocchetti
- 1 uovo sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3421.3 kJ / 818.5 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Carbohydrates
- 12.9 g
- Fat
- 48.8 g
- Saturated Fat
- 23.3 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 650 mg
In Collections
Alternative recipes
Biscotti shortbread bigusto
5h
Empanadas di carne
1h 10min
Uova alla Benedict
45min
Pasta gratinata
50min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1h 20min
Pasticcio di carne inglese
1h 40min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2h 20 min
Torta di crêpes ripiena di carne e spinaci
1h 20min
Bauletto variegato agli spinaci
6 Std. 10 Min