Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di acqua tiepida
- 125 g di farina di mais tipo fioretto
- 70 g di farina integrale
- 125 g di farina tipo 00
- 2500 g di acqua
- 60 g di succo di limone
- 150 g di acqua bollente
- 2 g di bicarbonato di sodio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 1 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 0.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Zighinì
8 Std.
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Cipolle e aglio dorati
20 Min
Scalogno insaporito (250 g)
20 Min
Caramelle toffee
2h
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 godz. 50 min
Injera (Pane etiope)
48 Std. 25 Min
Garam Masala
20 Min
Lagane all'uovo con mosto cotto (Lagana chiapputa)
No ratings
Injera (pane eritreo fermentato)
48h 35min
Condimento francese cremoso
No ratings