![Quenelle salate di carote e mandorle Quenelle salate di carote e mandorle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5da1966e-d16e-401d-865c-5bcdbe8442d4/Derivates/7b96ebf0-4d43-4cf1-a4b4-5142e4c6e4b9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di carote, lavate, con la buccia e a pezzi
- 300 g di robiola a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino di maggiorana secca
-
1
pizzico di curry in polvere
or 1 pizzico di curcuma in polvere - 20 g di aceto di mele
- 5 g di miele
- 1 pizzico di sale rosa
- 200 g di bulbo di finocchio a julienne
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1712 kJ / 409.2 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 12.1 g
- Fat
- 37.8 g
- Saturated Fat
- 1.6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 0 mg
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