Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Zaziki
- 3 - 4 Knoblauchzehen
- ½ Salatgurke (ca. 200 g), entkernt, in Stücken (ca. 5 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 400 g vegane Skyr-Alternative (z. B. von Alpro)
- 150 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
Dampfgemüse
- 600 g gemischtes Gemüse (z. B. Aubergine, Zucchini, Paprika), in Stücken (3-4 cm)
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Zweig Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Spicken
- 1 ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
-
600
g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
or 600 g Drillinge - 4 Fleischtomaten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1501 kJ / 357 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 6.7 g
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