Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di gambi di sedano a pezzi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 25 g di olive nere denocciolate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 953.5 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Carbohydrates
- 8.7 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 36.3 mg
Alternative recipes
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Seppie in zimino
40 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1 Std.
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10min
Stoccafisso con i porri
50 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalá alle olive
25min