Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 38.7 g
- Fat
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Grissoni rustici saporiti
1hod. 40min
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Baguette
4 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Grissini stirati
2小时
Spianata sarda
7 Std. 45 Min
Corona bordolese
5hod. 20min
Pane al lardo e timo
4hod. 50min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Grissini di pane
4 Std.
Mantovanine
2hod. 45min
Ciabattine veloci
3hod. 10min