Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 38.7 g
- Fat
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane al latte
2 godz. 20 min
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Spianata sarda
7h 45 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Gnocco emiliano
4h 50min
Pane al rosmarino
10h 55min
Rosette
5h 20 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min