Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di fecola di patate
Pain aux raisins
- 70 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 80 g di latte intero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 4 uova
- 500 g di farina manitoba
- 170 g di burro a pezzi. + q.b.
- 10 g di Rum
- farina tipo 00, q.b.
- 50 - 80 g di uvetta passa
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 578.2 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 9.5 g
- Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Pancarrè
5 Std.
Madeleine
55min
Svedesi
7 godz. 30 min
Treccia alla cannella
3h 10min
Biscotti cuore morbido al caramello
2 Std. 40 Min
Girelle alla cannella
4h 10min
Girelle al Rum e arancia
7 godz. 30 min
Fiocchi
7 godz. 30 min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Madeleine al limone
4 Std. 45 Min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Pain au chocolat
5 Std.