Pain aux raisins
TM5 TM6

Pain aux raisins

4.4 (37 ratings)

Ingredients

Crema pasticcera

  • 500 g di latte intero
  • 5 tuorli d'uovo
  • 100 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia, i semini
  • 50 g di fecola di patate

Pain aux raisins

  • 70 g di zucchero
  • 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • 80 g di latte intero
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 15 g di miele
  • 4 uova
  • 500 g di farina manitoba
  • 170 g di burro a pezzi. + q.b.
  • 10 g di Rum
  • farina tipo 00, q.b.
  • 50 - 80 g di uvetta passa

Nutrition
per 1 pezzo
Calories
578.2 kJ / 138.2 kcal
Protein
2.2 g
Carbohydrates
9.5 g
Fat
6.3 g
Fibre
4 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes