Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di fecola di patate
Pain aux raisins
- 70 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 80 g di latte intero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 4 uova
- 500 g di farina manitoba
- 170 g di burro a pezzi. + q.b.
- 10 g di Rum
- farina tipo 00, q.b.
- 50 - 80 g di uvetta passa
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 578.2 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 9.5 g
- Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Apple pie
1h 20min
Girelle al Rum e arancia
7 godz. 30 min
Pasta Choux
2h
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Treccia alla cannella
3 Std. 10 Min
Pain au chocolat
5h
Friselle
4h
Girelle alla cannella
4 Std. 10 Min
Colomba classica
6小时 45 分钟
Gubana
3h 45 min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Filone saporito
5 Std. 20 Min