Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di liquirizia pura in caramelle
- 4 tuorli d'uovo
- 15 g di fecola di patate
- 150 g di zucchero
- 500 g di latte
- 15 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 24.7 g
- Fat
- 11.1 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30min
Torrone morbido
6 Std. 20 Min
Panna cotta
6h 30min
Meringhe
2h
Caramelle gommose alla liquirizia
7 Std. 20 Min
Semifreddo alle amarene sciroppate (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Aroma di capperi
4 Std. 10 Min
Burro ai gamberi
2h 35min
Bavarese al mandarino
4 Std. 45 Min
Meringhe al caramello con crema inglese
30min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min