Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di liquirizia pura in caramelle
- 4 tuorli d'uovo
- 15 g di fecola di patate
- 150 g di zucchero
- 500 g di latte
- 15 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 24.7 g
- Fat
- 11.1 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Semifreddo al lime (senza lattosio)
2 Std. 30 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Bavarese alle nocciole
6hod. 40min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5h 45min
Coulis di frutta
10 min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 Std. 30 Min
Spongata
25u. 35min
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Panna cotta alla crema al whisky
4 Std. 30 Min