Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di farina tipo 00
- 80 g di olio di semi di girasole
- 100 g di vino bianco, tipo moscato
- 50 g di zucchero + q.b. per spolverizzare
- 60 g di biscotti secchi
- 20 g di pangrattato
- 20 g di burro
- 8 albicocche a pezzi (1-2 cm)
- 60 g di uva passa, ammollata per 20 minuti nel Rum e strizzata
- 1 tuorlo, sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 55.7 g
- Fat
- 13.8 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Torta frangipane
1h 25 min
Torta di mandorle e cioccolato
1h 30 min
Fregolotta al radicchio
1 Std. 50 Min
Stroscia di Pietrabruna
50 min
Strudel viennese scomposto
2h 5 min
Biscotti di Basilea
1 Std. 50 Min
Crostata d'inverno alle castagne
1 Std. 50 Min
Galette des rois ai marroni
No ratings
Torta pazientina
3h 55min
Torta di pane con nocciolata
1h 10 min
Torta di zucchine
1 Std. 55 Min
Torta langotta di Luca Montersino
1sa 15 dk