Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di farina tipo 00
- 80 g di olio di semi di girasole
- 100 g di vino bianco, tipo moscato
- 50 g di zucchero + q.b. per spolverizzare
- 60 g di biscotti secchi
- 20 g di pangrattato
- 20 g di burro
- 8 albicocche a pezzi (1-2 cm)
- 60 g di uva passa, ammollata per 20 minuti nel Rum e strizzata
- 1 tuorlo, sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 55.7 g
- Fat
- 13.8 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di albicocche alla cannella
45 min
Trancetti al ribes
2h
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2h
Torta di zucchine
1 Std. 55 Min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40min
Strudel di ricotta e pane
2h 30min
Torta alle albicocche con crumble
1 Std. 50 Min
Budino di zucca e arancia
1 godz. 35 min
Crostata di zucca all'amaretto
3 godz. 45 min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Strudel di mele
1 godz. 35 min