![Kerbel-Cappucchino Kerbel-Cappucchino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4457bb2-8213-4942-a153-04673a0434cf/Derivates/0cea8245-3359-4def-9960-3224222291ed.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Fenchel, in Stücken
- 60 g Butter, in Stücken
- 100 g Weißwein, trocken
- 550 g Wasser
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 250 g Sahne
- 30 g Kerbel und etwas mehr zum Dekorieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1136 kJ / 271 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Gazpacho Andalusia
40 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Skrei mit Muschelragout
1sa 45 dk
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1hod.
Salbei-Kartoffelpüree
45min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Meerrettichsuppe
45min