Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base
- 220 g di zucchero
- 110 g di albumi (3 albumi circa)
- 1 cucchiaino di aceto
Decorazione
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di frutta mista fresca
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 31.6 g
- Fat
- 8.8 g
In Collections
Alternative recipes
Crema al caramello salato
1h 10min
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30 min
Mini pavlove
2 godz. 30 min
Bignè al formaggio
1h 5min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Strudel viennese scomposto
2h 5min
Condimento all'arancia e curry
No ratings
Éclair ciocco-caffé
12h