Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 1000 - 1200 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
- 20 g de farine
- 3 tomates, épluchées et coupées en quatre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 414 kJ / 421 kcal
- Protein
- 51 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Navarin d'agneau
1h 15min
Lapin à la moutarde
1h
Veau Marengo
55 min
Sauté de veau Marengo
55 min
Sauté de porc au curry
1h
Axoa d'agneau
55 min