![Fondue savoyarde Fondue savoyarde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4786948-BE8F-4885-829D-19132BD682A0/Derivates/7A00B366-E70E-48EB-84AA-4E61B1FA2E5E.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
- 1 gousse d'ail
- 200 g de vin blanc sec
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4533 kJ / 1083 kcal
- Protein
- 53.5 g
- Carbohydrates
- 91.3 g
- Fat
- 50.8 g
- Fibre
- 5.5 g
In Collections
Alternative recipes
Fondue savoyarde
25 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15 min
Oignons farcis au jambon
1 godz.
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Cromesquis de saint-nectaire
45 min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 godz.
Fondue suisse moitié-moitié
30 min
Aligot
40 min
Croque-cake
50 min
Sauce au roquefort
20min