![Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą) Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b2584ca0-7635-44c7-b971-0185134d2e8d/Derivates/31590c97-96e5-4257-8ed1-39580bec81e2.jpg)
Compatible versions
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 Eier
- 280 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 230 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 520 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- Weichweizengrieß zum Ausstreuen
- 1000 g Heidelbeeren (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10h
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Blätterteig-Törtchen
35 min
Festlicher Gewürzkuchen
96 Std.
Möhren-Pfirsich-Torte
6 Std.
Franzbrötchen-Auflauf
40 min
Himbeer-Baiser-Rolle
1h
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 30 Min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2h 30 min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 min
Erdbeer-Himmelstorte
5h