Compatible versions
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 Eier
- 280 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 230 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 520 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- Weichweizengrieß zum Ausstreuen
- 1000 g Heidelbeeren (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
1h 30 min
Festlicher Gewürzkuchen
96 Std.
Schoko-Sahne-Schichttorte
2h 15 min
Himbeertarte mit Mandeln
2 godz. 30 min
Spritzkuchen
1h
Nougat küsst Orange
4h
Nektarinen-Blechkuchen mit Vanillesahne
1h 20 min
Käse-Sahne-Traum
12h
Brownies mit Vanille-Pistazien-Creme
10h
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30 min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30 min
Apfel-Nuss-Kuchen
4h