![Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10ac7636-05ba-47fa-981a-844ae1413a34/Derivates/9a1aa73e-0ab7-4d61-9e91-86923afd3826.jpg)
Difficulty
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Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 150 g Blattspinat, frisch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Zucker
- 2 rote Paprika (à 150 g)
- 2 Eier
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1028 kJ / 245 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 141 mg
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