Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccoli a pezzi
- 2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 5021 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 153.7 g
- Carbohydrates
- 9.7 g
- Fat
- 61 g
- Fibre
- 9.4 g
In Collections
Alternative recipes
Filetti di trota con purea di broccoli
40 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Trota mimosa
35min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Platessa al pomodoro
30 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Trota alla piemontese
1 Std.