Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 400 g di farina di mais bramata
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 15242 kJ / 3643 kcal
- Protein
- 164.8 g
- Carbohydrates
- 323.5 g
- Fat
- 196.7 g
- Fibre
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min