Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 885 kJ / 215 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce chasseur
35 min
Sauce bordelaise
45 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Sauce au vin doux
55 Min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2hod. 30min
Rillettes de lapin
12 Std.
Sauce à l'oseille
35 min
Beurre blanc
20 min
Sauce aux câpres
30 min
Sauce piquante
35 min
Sauce gribiche
15 min
Rognons de veau sauce madère
20 min