Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Schalotte (ca. 40 g), halbiert
- 40 g Olivenöl
- 3 TL rote Currypaste
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Süßkartoffeln, in Würfeln (ca. 3 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Erdnusscreme
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 200 g Wasser
- 2 EL Sojasauce
- 1 TL Salz
- 250 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Grünkohl, in Stücken (ca. 5 mm), siehe Tipp
- Sesam zum Bestreuen
- 1 Limette, in Scheiben (ca. 2 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 34 g
- Fibre
- 12.7 g
In Collections
Alternative recipes
Flotter Kokos-Linsen-Eintopf
25min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45 Min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 Min
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1 Std. 25 Min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 Min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Süßkartoffel-Linsen-Kokosnuss-Suppe
30 Min
Süßkartoffel-Chili mit schwarzen Bohnen
40 Min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50 Min
Dal Tadka
30 Min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35 Min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45 Min